Fotos

diumenge, 8 de gener del 2012

La primera sortida de l'any

Després de molts dies sense pujar a la barca vam organitzar la primera sortida de l'any amb moltes ganes. Semblava que qui més qui menys tocava escata, i com que tenim pendent l'assigantura de "Fonaments de dèntol I" ens els vam posar com a objectiu. Al final també es va afegir l'Ot, i com que venia carregar amb l'arsenal de vinils, jiggs i artefactes explosius varis ens va donar més esperances de que realment havia arribat el dia del dèntol.
En fi, que vam anar fent parades a totes i cadascuna de les pedres i parets que sabem que son o han estat algun dia productives. Vam provar els jiggs, els vinils de diferents tamanys i colors, els bucktails, però res de res. Quan dic res de res em refereixo a que vam estar 7 hores rascant pedres i no vam tenir ni picada! La sonda marcava activitat a algunes pedres i bancs de peixos arràn de fons, però ni recollint a l'estil dèntol vam tenir recompensa. Des del meu punt de vista tenim un problema de coneixement del territori. Sí que és veritat que sabem parets i zones productives, però no sabem roques concretes on anar a rascar, més que res perquè tampoc tenim el material adeqüat per fer-ho, ja que la sonda hauria d'anar acompanyada d'un bon GPS amb una cartografia de la zona excel·lent, i a la nostra sonda com a molt l'acompanyem d'un GPS portàtil. En fi, que ja tenim una altra cosa per la qual estalviar, però almenys quan tinguem el material podrem marcar les pedres exactament i no anirem tant a cegues!
A mig camí entre un lloc i l'altre, i sense esperar-nos-ho hi van haver 5 ó 6 empaits, i vam treure 2 bonítols macos. Ho era especialment el de l'Ot, que feia 5kg!
Vam estar una bona estona esperant a que tornéssin a sortir però els molt malcuats no volien, i la sonda ens deia que tampoc eren a mitges aigües, o sigui que vam escampar la boira.
De tornada a port vam parar a unes quantes parets, i en una d'aquestes l'Ot hi va agafar un bonitolet amb un vinil.
Així doncs, no ens en vam anar de buit a casa, però comencem l'any amb l'espina de dèntol que segueix clavada a la gola.
Ara, això acaba de començar, i ens ho passarem bé, sens dubte!