Fotos

dilluns, 20 de febrer del 2012

Estrena amb vinils

Aquest dissabte, després de molts i molts, però molts dies sense poder sortir per la tramuntana, vam poder agafar les canyes per intentar recordar què volia dir pescar.
Aquell mateix matí ens havíem proveït d'uns vinils que en Josep M. ens havia recomanat.
Com sempre que provem quelcom nou, ens costa ser tenaços i tenir fe en què el que estem fent funcionarà, però aquest cop era difícil no creure en els resultats d'aquest tipus d'esquers havent vist al seu blog la seva efectivitat.
Vam posar rumb a les Medes. Abans d'arribar vam trobar un petit banc de tonyines. No estaven gens actives, semblava que "surfeigéssin" per comptes d'empaitar peix. No ens va agradar massa veure-les, ja que la seva presència acostuma a ser sinònim de no-pesca per l'acolloniment general de la resta de peixos del mar.
Cal remarcar que ja vam començar a veure el llepó que tant de temps feia que no vèiem. Sembla que aquest any s'ha avançat molt, i això pot voler dir que no falta molt de temps per l'arribada dels peixos d'estiu.
A les Medes i rodalies en vam trobar més moles, i més grans, així que vam decidir anar fins a Begur a provar sort. Allà vam trobar unes roques amb unes parets on la sonda hi marcava força activitat, i ens vam posar a fer treballar els vinils. El cert és que en vam enrocar 2 ó 3 (mai hagués dit que amb la posició en la que porten l'ham es pogués enrocar, però sembla ser que si t'hi poses, ho aconsegueixes!), però a base d'insistir i insistir vam tenir una picada maca, i en va sortir una escorpora encara més maca.
Després, en el vinil petit (de 3") també ens van picar, però no es va clavar prou bé. Això sí, el peixot en qüestió va deixar les seves dents marcades a la cua del pobre vinil!
De tornada a port vam trobar més tonyines, i ens vam parar a pentinar algunes parets amb artificials i vinils, però finalment vam donar la jornada per acabada.
Conclusió: gràcies Josep M. per compartir els teus coneixements amb nosaltres!