Fotos

divendres, 28 de desembre del 2012

Es comença a animar?

L'última sortida a mar ens va donar més fruits del que estem acostumats últimament, cosa gens difícil ja que aquests tendien a zero. Un bonítol a spinning sempre alegra la jornada, i si no fos perquè el baix va fallar, n'haguessin estat 2! 
Tot i això cal dir que no va ser fruit d'una gran i esplendorosa "pajarera", de les que t'acceleren el pols i et fan somniar: va ser fruit de la sonda. Això significa que hi són, però que aquell frenesí que estem esperant encara no ha arribat.



Falta veure si aquests resultats es van consolidant i la cosa es comença a animar de debó, que ja toca. Seguim tocant servioletes, que tot i el seu petit tamany donen una lluita digna. No em vull ni imaginar la guerra que deuen donar les grosses que treuen els companys de Wildfishingteam , deu ser impressionant! Esperem que algun dia ho puguem tastar a les pròpies carns!


El que encara no havíem pescat mai era aquest peixet. Va picar el jigg de 40 grs, tot un monstre per la seva talla! N'he buscat el nom però no ho he aconseguit, així que si algú el coneix i vol compartir la seva erudició, ho agrairem!


Els amics de les dents segueixen esquivant-nos, però mica en mica ens hi anem acostant: aquest cop ens vam quedar a 3 cm. i vam notar com mutilava el vinil, però no va voler tastar l'ham, què hi farem! 
Seguirem intentat-ho sense defallir. 
Ep, amb il·lusió!!