Fotos

dissabte, 21 de maig del 2011

21-5-2011



Avui hem sortit de port cap a les 8 i amb el sol escalfant de valent des de primera hora. La idea era anar cap a Medes i de dret cap a la Gola del ter on la setmana passada hi varen treure un molt bon exemplar de tallahams i uns quants mes que es varen escapar.



Quan hi hem arribat , uns quants companys del forum ja voltaven per la zona i semblava que no hi havia massa activitat, fins i tot algun d´ells ja desistia i anava a provar cap a un altre lloc, pero com sempre, lluny de desanimar-nos , hem muntat un parell de canyes al curri amb Halco blau i un rapala semblant a una llisa.



En començar a passejar, ens posem a 3 nusos i anem a buscar els 3-4 metres de fondaria i com que aixo del curri es força avorrit, en David llença la seva canya amb el popper Saltiga i en pocs moments ja l´hi han enganxat .



Tot i que al principi semblava una cosa "normaleta", mica en mica hem anat veient que allo era una peça seriosa, de les que fan aficio. Es tractava d´un tallahams d´uns 80 cms. de llarg i que deuria pesar uns 8 kgs.

Amb l´esperança de tenir algun atac mes, hem anat fent voltes amunt i avall perque sabiem que encara hi havia mes bitxarracos pels voltants, pero aixo avui no ha passat.

Tambe hem anat a donar la volta cap a les Medes per si es veia alguna saltada de bonitols o tonyines, pero avui ja ens donavem per satisfets a la vista de com estaba el tema de les captures entre els altres companys del forum.

La propera sortida no sabem que ens depararà, pero una captura com la d´avui ja ens tocava despres de quasi 3 setmanes de "porres" darrera les tonyines que sembla que hagin desaparegut per art de magia

5 comentaris:

  1. Moltes felicitats David !! A veure si els grans n'aprenen de les noves generacions jaja ;-)

    ResponElimina
  2. felicitats companys! Un pepino d'aquests ja tiren lo seu!

    si voleu un consell, busqueu-los a spining, rastrejant la superície amb popers i passejants. Quan aquest peix localitza l'esquer, li fot castanya!

    ah, i "altantu" amb les dents!

    ResponElimina
  3. Dani: Et puc assegurar que l'Andreu i jo ho intentem: en David ens ensenya molt més del que es pensa!

    Raül: Gràcies! De fet ho vam fer a spinning amb poppers i paseantes durant tot el matí, però aquest va picar fent un pseudo-curri amb popper...

    ResponElimina
  4. Quin tros de vedell amb escates!

    Me'n alegro molt per vosaltres.
    Felicitats per tan desitjada captura.

    Seguiu així campions!

    ResponElimina
  5. Moltes gràcies, Dani!
    Tot just acaba de començar la temporada d'aquests bitxos, o sigui que "a por ellos"!
    Fins aviat!

    ResponElimina