Fotos

dilluns, 13 de juny del 2011

Puenting

Avui havíem quedat amb la Teia i la Montse per anar a pescar. Feia temps que no venien i ja tocava! El problema era que les previsions meteorològiques no eren massa optimistes, però tot i així a les 8:00 sortíem de casa.

En arribar a la barca, i abans d'arrencar el motor hem mirat cap amunt i en un atac de clarividència hem decidit prendre un cafè per veure com evolucionava el temps, ja que estava tot molt tapat i escoltàvem trons a la llunyania. Tal dit tal fet, i al cap de poc ja plovia a bots i barrals i llampegava. Hem estat fent-la petar fins que ha deixat de ploure (cap a les 11:30), i llavors hem decidit anar cap al nord perquè cap a les Medes estava encara molt ennuvolat.

Hem anat a la desembocadura de la la Muga, i al cap de 20 minuts de fer el curri ens ha picat un tallahams d'uns 3 kg (aproximadament, perquè no portàvem bàscula) que ha fet xiular el carret d'allò més!

Hem fet les fotos de rigor i l'hem tornat a l'aigua, no abans de recordar-li a cau d'orella que quan pesi els 10 kg ens tornarem a veure les cares...

Només hem vist un empait més en tot el matí, i ens n'hem tornat cap a port a les 13:30.

D'això s'en diu arribar i moldre, ja ho deia Juli Cèsar!




3 comentaris:

  1. Sort de la Teia que va sentir: ssssssssssssssssssssssssttttttttttttttttttttsssssssssss

    ResponElimina
  2. Ei! Poc abans jo havia fet un comentari sobre les "sardines" que portavem com esquer que no li havia fet gràcia a en Joan. Havia dit: doncs les haurem d'amanir una mica aquestes sardines, que no sembla que obrin la gana als peixos...!" dona de poca fe!!!!

    ResponElimina
  3. Sort de la Teia, que ens va esperonar a pescar!!
    Sí que em va fer gràcia el comentari!!!

    ResponElimina