Fotos

diumenge, 8 de gener del 2012

La primera sortida de l'any

Després de molts dies sense pujar a la barca vam organitzar la primera sortida de l'any amb moltes ganes. Semblava que qui més qui menys tocava escata, i com que tenim pendent l'assigantura de "Fonaments de dèntol I" ens els vam posar com a objectiu. Al final també es va afegir l'Ot, i com que venia carregar amb l'arsenal de vinils, jiggs i artefactes explosius varis ens va donar més esperances de que realment havia arribat el dia del dèntol.
En fi, que vam anar fent parades a totes i cadascuna de les pedres i parets que sabem que son o han estat algun dia productives. Vam provar els jiggs, els vinils de diferents tamanys i colors, els bucktails, però res de res. Quan dic res de res em refereixo a que vam estar 7 hores rascant pedres i no vam tenir ni picada! La sonda marcava activitat a algunes pedres i bancs de peixos arràn de fons, però ni recollint a l'estil dèntol vam tenir recompensa. Des del meu punt de vista tenim un problema de coneixement del territori. Sí que és veritat que sabem parets i zones productives, però no sabem roques concretes on anar a rascar, més que res perquè tampoc tenim el material adeqüat per fer-ho, ja que la sonda hauria d'anar acompanyada d'un bon GPS amb una cartografia de la zona excel·lent, i a la nostra sonda com a molt l'acompanyem d'un GPS portàtil. En fi, que ja tenim una altra cosa per la qual estalviar, però almenys quan tinguem el material podrem marcar les pedres exactament i no anirem tant a cegues!
A mig camí entre un lloc i l'altre, i sense esperar-nos-ho hi van haver 5 ó 6 empaits, i vam treure 2 bonítols macos. Ho era especialment el de l'Ot, que feia 5kg!
Vam estar una bona estona esperant a que tornéssin a sortir però els molt malcuats no volien, i la sonda ens deia que tampoc eren a mitges aigües, o sigui que vam escampar la boira.
De tornada a port vam parar a unes quantes parets, i en una d'aquestes l'Ot hi va agafar un bonitolet amb un vinil.
Així doncs, no ens en vam anar de buit a casa, però comencem l'any amb l'espina de dèntol que segueix clavada a la gola.
Ara, això acaba de començar, i ens ho passarem bé, sens dubte!

5 comentaris:

  1. I lo bé que ho vàreu passar!!!
    Ara, us dic una cosa, jo estic convençudíssim que no passarà gaire temps que ja tindreu un bon déntol pujat a bord! Això que ho tingueu clar.
    Felicitats pels bonítols, i ànims i sort amb els déntols!

    ResponElimina
  2. jajaja!Tant debó, Dani, tant debó! EL problema és que pel que ens han dit la bona temporada acaba d'aquí a poc...
    Per cert! Tenim una sortida pendent, eh? Hem de concretar!

    ResponElimina
  3. Mira, ja que parleu de sortides pendents... Crec que amb mi també te'n queda alguna...
    A veure si pot ser el dia del dèntol!!
    Per demanar que no quedi, ja saps que jo sempre et dono ànims encara que només pesqui refredats!!
    Teia

    ResponElimina
  4. Ànims Joan, que el dento está a punt de caure!

    Salutacions

    ResponElimina
  5. jajaja! Teia, ja saps que comptem amb tu per vindre a pesacar, però en aquesta època ens fa cosa proposar-ho per la rasca que fa i per l'hora a la que hi anem!!! De totes maneres, a la pròxima sortida seràs invitada!

    Josep M.: ja ens agradaria, ja! Per cert, moltes felicitats pel Mero (sí, sí, en majúscules) que has pescat. Això ja no és jugar la Champions, és guanyar-la!

    ResponElimina